A. Kiven Proggis 2007

Proggis on meille yhtäkuin ploggis (+Pisteessä (!) 2)

09.10.2007 14.51 -

Terve taas.

Kuten viime kertaisesta viestistä huomataan, jäi se hieman kesken. Kerromme tässä nyt nopeasti Pisteen loput tapahtumat.

Julian murhaaja oli hänen ex-poikaystävänsä Alex, jos olisimme soittaneet Routamaalle ennen toimituskokousta, olisimme saaneet tietää sen. Saimme tietää sen vasta, kun se kerrottiin etusivujen vertailutilaisuudessa.
Pisteessä oli oikeasti hauskaa ja se tuntui hirveän totiselta juoksennella kulisseissa (jotka olivat tosi hienot) vihjeiden perässä. Enemmän se vaikutti salapoliisin kuin toimittajan hommalta.
Tämä toimitussimulaattori on vilpittömästi tosi hyvä juttu ja jos vain voit, ehdota luokallesi, että siellä kävisitte (mainos, mainos).

Sitten voimmekin siirtyä tämän päivän tapahtumiin.
Minne kaikki proggisryhmät ovat menneet?

Me bloggaajat joudumme välillä uhraamaan jalkojamme ja hissinkäyttökieltoa saadaksemme järkevää kirjoitettavaa tänne.
Tänään meidän piti haastatella muita proggisryhmiä siitä, mitä he olivat tehneet ja mitä tulisivat tekemään. Matkaan tuli kuitenkin muutama mutka: emme löytäneet ryhmiä.

Ajatus oli ensin etsiä puvustus ja maskeeraus-ryhmä. Kävimme läpi joka kerroksen, etsien avoimia ovia. Emme löytäneet etsimäämme. Sitten joku sanoi, että puvustajat olisivat alakerran kuvaamataidon luokassa. Siellä oli joku toinen mediaryhmä, puvustus oli olevinaan viidennessä kerroksessa. Menimme hissillä ylös ja tapasimme opettajan, häntä ei miellyttänyt nähdä meitä hississä juuri sillä hetkellä, ilman, että jalkamme olivat kipeät. Eiväthän ne olleet. Sanoimme, että meillä oli proggiksen takia lupa. Ei opettaja uskonut, mutta sanoi vain, ettei tämä saa tulla tavaksi.
Viidennessä kerroksessa kysyimme käsityönluokasta, että tiedättekö, missä puvustajat ovat. Vastaus oli kerrankin todella selkeä: luokassa 414. Menimme sinne ja kysyimme, saako jota kuta haastatella. Ei saanut.
Lähdimme takaisin lähtöpisteeseen, eli äidinkielenluokkaan. Meitä pyydettiin etsimään tanssijoita tai näytteliöitä. Kumpiakaan ei löytynyt ja lopetimme etsinnät.

No emme me nyt IHAN tyhjin taskuin jääneet. Törmäsimme alkuvaiheissa portaikossa lavastusryhmäläisiin ja saimme puhuttua heille. Kysymykset kun olivat kovin yksinkertaisia ja muutenkin koko homma aika lakuvaiheissa, emme kuitenkaan saaneet hirveän paljon asiaa.
Lavastuksessa olevat ihmiset kertoivat, että he ovat pääasiassa suunnitteluvaiheessa. Kuten moni muukin ryhmä taitaa olla (paitsi me! Olemme hyvässä vauhdissa.).  Tulevaisuudennäkymiä valoitettiin sen verran, että seuraavaksi lavastuksessa lähdettäisiin materiaalien  katsastukseen suunnitelmien pohjalta.

Tässä vaiheessa yksityisyytemme rikottiin röyhkeästi! Ei olisi pitänyt avata koko ovea, kun tuo tyyppi hönkii nyt niskaamme.  Miiru tuli kuvaamaan, kun kirjoitamme ja se on ahdistavaa. Orlandoa ei taida alkuunkaan ahdistaa, mutta ei ole kiva tuoda käsiään kuvattavaksi.
Haluan sateenvarjoni! Eikö ole mitään yksityisyydensuojaa?

Taas on aika vitsin.
Kaksi ankkaa käveli kadulla, mutta toinen tippui veteen. Ei hätää, toisella oli jakoavain.

Rapina jatkui ja leijona tuli.

Comments

Miiru (anon, 09.10.2007 19.06)

Äwww, olisin tahtonut tulla myös mukaan sinne lasiseen sanomataloon, mutta enpäs päässytkään. Syytetään proggista.

AIVAN SAMAA MIELTÄ! Proggis ryhmät hihhuloivat missä sattuvat ja hissikulkioita syrjitään ja mulkoillaan. Ilkeää.

Ja pakko vielä tähän loppuun sanoa: En minä nyt niin röyhkeä ollut? Se oli vain minun 'työtäni' >:D

Saanhan minäkin kertoa vitsin? Kiitos! Kerroin tämän jo häirit- siis dokumentoidessa teitä, mutta sitä ei koskaan julkaistu.

Hän kaatui keppinsä kanssa.

Hilla (09.10.2007 20.36)

Vaaastakommentti Miirulle (kauheeta).

Ei, kyllä sinä vain satuit olemaan röyhkeä. Syytetäänhän varkaitakin työstään xD

Ja toi vitsi naurattaa vieläkin...

Miiru (anon, 18.10.2007 19.25)

Huomasin, että tuossahan on virhe! Sen pitäisi olla: 'Rapina jatkui ja Miiru tuli' , eikö totta? :D

HARAVA! Olen aivan seko!

Hilla (anon, 22.10.2007 18.52)

Muut eivät noihin kommentoikaan. Se sinun "virheesi" on sssssuuuri salaisuus, joka paljastetaan kokonaisuudessaan kun tämän plogin tie päättyy... Muhahaa.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu