A. Kiven Proggis 2007

Mehua= 14 osaa vettä, 1 mehuatiivistettä

06.11.2007 10.43 -

Peteti Pateti (Peter Pan-tervehdys)

On mennyt aikaa viime kirjoituksesta. Sekin oli vain huomautus blogin ulkonäön muutoksista. Ja sitten leijona sanoi matalalla äänellään. On itseasiassa mennyt melkein kuukausi viime kirjoitelmasta. Jotta emme jumittuisi pikkuseikkoihin, kerromme tässä tapahtuneista asioista.

Haastattelimme eri proggisryhmiä tässä muutama viikko sitten. Nyt muuten soi Village peoplen Y.M.C.A (kukaan EI halunnut tietää!). Haastattelimme mm. mediaryhmäläistä, näyttelijää ja musiikkiryhmäläisiä.


Mediaryhmäläisen haastattelu oli erittäin vapaamuotoinen ja haastateltava oli sosiaalinen. Haastattelua oli hauska tehdä. Ei muissakaan haastatteluissa vikaa, hauskoja nekin. Tässä seuraavaksi muutama vastaus mediaryhmäläiseltä.

Mitä teette? Videokuvaamme. Osa on painattamassa paitoja.
Mitä olette tehneet? Videokuvaneet...
Mitä tulette tekemään? Videokuvaamaan, sitten myös leikkaamme videon.
Mikä on proggiksen sanoma? Radioaktiiviset tomaatit...
Sana on vapaa: Räikkönen korjasi/söi Sadon.

Eilen kävimme viemässä julisteita ympäriinsä tai ainakin näihin lähikauppoihin. Muutaman julisteen kohtalona taisi olla poisrepiminen, mutta kyllä niitä on kaupan ilmoitustauluilla sun muualla. Oli hauskaa juosta ja kipitellä ympäri talvista kaupunkia. Löysimme jääsydämen, joka piti olla Lynniltä Alexille. Tosin Armeli rikkoi sen. Olemme pahoillamme, jos ette ymmärtäneet, mutta se on oma vikanne! Katsokaa Amazing Racea! Taisimme järkyttää ohikulkioita vähän oudoilla jutuillamme. Muut ryhmäläisemme saivat pysyä lämpöisessä koulussa kirjoittamassa kutsukortteja ja lähettivät lehtijuttua eteenpäin. Meitä aina juoksutetaan, kun muut saavat kirjoitella ja sen sellaista. Ei se tosin haittaa, meillä on ihan hauskaa. Mirva ja Laura kävivät kaupoissa karonkkaan sopivia ruokia tsekkailemassa.
Kuuntelemme nyt Darinia, Mira ei pidä siitä, mutta Hilla on tainnut mennä sekaisin, kun haluaa kuunnella sitä. Biisi on muuten Insanity (se on hyvä!).Tässä vaiheessa Hilla "tuulettaa".. Ja se makaa koneen vieressä että kuulisi jonkun kappaleen kunnolla.. ei siitä sen enempää.. Kappale oli Sia- Breathe me! (Hilla taas näppiksillä)

Olemme puhuneet tänään liikaa musiikista. Tosin sehän on ihan päivän sana! Musiikissa on kaikkea hienoa.

Vitsien aikaa ei tule.

 


Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu