A. Kiven Proggis 2007

"Viimeinen kohtaaminen"

23.11.2007 11.46 -

Tämä on luultavimmin viimeisimpiä, ellei itse Viimeinen blogi-kirjoitus.

On tapahtunut paljon tällä viikolla, näytelmän ensi-ilta oli perjantaina 16.11, kello 19. Näytelmän jälkeen oli karonkka, jonka meidän media-ryhmämme järjesti. Siitä on tullut paljon hyvää palautetta! Karonkassa oli syötävää ja juotavaa, sipsejä ja limuja. Jouduimme olemaan koko perjantai-päivän koulussa. Ei se kuitenkaan haittaa, koska hauskaa oli!
Kun pilkoimme vihanneksia ja kuorimme porkkanoita Mira sai idean pizzeriaan ja minä leikkasin sormeeni juustohöylällä. Porkkanoita oli kamalasti ja melkein oksetti, kun kotona oli porkkanoita. Muillakin ryhmillä oli varmasti paljon tehtävää.

Muut esitysajat olivat tällä viikolla, tänään viimeistä kertaa. Maanantaina, keskiviikkona ja tänään, perjantaina, oli päivänäytökset. Torstaina ja tiistaina oli ilta-näytökset, joissa ylläpidimme kortti-, paita-, kassi- ja buffet-myyntiä. Se meni ihan hyvin, vaikka paitoja on vielä muutama jäljellä. Buffet onnistui hyvin, varsinkin kun leipojat olivat niin taidokkaita. Kahvin kanssa oli välillä vähän ongelmia, kun se suosittuna tuppasi loppumaan koko ajan.

Näytös nostatti mielipiteitä ja moni katsoja liikuttui aidosti. Osa tuli kertomaan meille myyjillekin, kuinka hyvin näytelmä oli hoidettu. Osa ei pitänyt esityksestä niin paljoa, mutta eihän pieni kritiikki saisi ketään lannistaa. Mira sekoilee tässä välissä.

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu